Get Adobe Flash player
 
 
meniu retete printeaza reteta
Distribuie
beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare   beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare

Aperitive majorat

Cantitati pentru 50 portii  Timp de preparare: 900 minute
Monica Moldoveanu, Ovidiu, 22.10.2010
Ingrediente:
Muschi de porc,pastrama porc,icre,oua,unt,pate de ficat,rosii,ardei,castraveti,branza dulce,smantana,telemea,cascaval,paine,carne vitel,masline,lamai.
Preparare:
Cantitatile vi le adaptati in functie de numarul de persoane.Eu am preparat aceste platouri la majoratul fiului meu,deoarece am inchiriat o cabana pe malul unui lac si am venit cu mancarea de acasa.Am trimis pozele pentru a va inspira ca si aranjamente,caci nu erau decat niste sandvici-uri  unse cu icre,pateu de ficat,rosii umplute cu salata de vinete sau cu pasta de branza,rulouri de sunca presata umplute cu salata a-la-rousse,sau paini rotunde pe care le-am imbracat in folie de aluminiu si le-am impodobit cu diverse aperitive si perisoare prajite din carne de vitel,infipte pe bete de frigarui.Am aranjat totul(bufet suedez) astfel incat sa ocupe loc cat mai putin pentru a avea copiii loc de dans.Ca si platouri,am folosit niste coli de carton de la un calendar vechi,pe care le-am crestat in colturi,le-am indoit marginile si le-am capsat cu capse,ca sa formez niste tavi,apoi le-am inbracat in folie de aluminiu.Deoarece fiul meu invata la Liceul de Arta,trebuia sa fiu la inaltime,ca sa nu ma fac de ras.Copiii au fost foarte incantati si s-au simtit mai bine decat la restaurant.
APERITIVE MAJORAT