Get Adobe Flash player
 
 
meniu retete printeaza reteta
Distribuie
beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare   beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare

Pizza cu salam si sunca

Cantitati pentru 3 portii  Timp de preparare: 45 minute
Mariana Loredana Manz, Timisoara, 19.10.2010
Ingrediente:
Ingrediente pentru aluat: -          650 gr faina -          un cub mic de drojdie -          1 ou -          2 lingura ulei -          1 lingurita rasa de zahar -          un varf de sare - 250 ml apa calduta Pizza cu salam si sunca Ingrediente: -          300 gr cascaval -          250 gr salam -          450 gr sunca -          300 gr ciuperci -          bullion + zahar + piper + sare
Preparare:
Mod de preparare aluat: Intr-un castron de pune 250 ml apa calduta in care se adauga drojdia, sarea si zaharul – se pregateste maiaua. Se lasa la crescut cateva minute. Intr-un lighean se pune faina, se face o groapa in mijloc, se adauga oul si apoi se pune maiaua. Se framanta bine, iar cand aluatul este aproape gata se adauga uleiul si se framanta pana se dezlipeste compozitia de pe lighean. Aluatul obtinut se imparte in trei si se pune la frigider cam 30 minute. Preparare: Se intinde aluatul si se pune in tava care a fost unsa cu ulei. Deasupra se unge cu bulionul amestecat cu sare, zahar si piper si se adauga cascavalul ras pe razatoarea mare. Peste cascaval se aseaza sunca si salamul taiate felii, apoi se acopera cu felii de ciuperci. Se da la cuptor cca 20 de minute.
Pizza cu salam si sunca