Get Adobe Flash player
 
 
meniu retete printeaza reteta
Distribuie

Salau cu legume

Cantitati pentru 8 portii  Timp de preparare: 30 minute
Maria Madalina Vasiloiu, Sura Mare, 12.10.2010
Ingrediente:
2 SALAU 1 CEAPA MIJLOCIE, 4 MORCOVI 2 ARDEI GRASI, UNUL GALBEN SI UNUL ROSU 2 ROSII ULEI DE MASLINE, FOI DE DAFIN, CIMBRU, PIPER, PATRUNJEL VERDE, SARE
Preparare:
SE SPALA SALAUL SE PORTIONEAZA SI SE STERGE DE APA . SE FACE UN SOS DIN ULEI DE MASLINE, CIMBRU, PIPER SI O LINGURITA MUSTAR SI FIECARE BUCATA DE PESTE SE TRECE PRIN ACEST SOS INAINTE DE A FI ASEZATA IN TAVA. TAVA VA FI UNSA CU ULEI DE MASLINE SI SE ASEAZA UN PAT DE CEAPA TAIATA SOZISORI, MORCOVII TAIATI BETISOARE SUBTIRI SI 1/2 DIN ARDEII GRASI TAIATI FELIUTE SUBTIRI. SE ASEAZA PESTELE SI DEASUPRA LUI SE PUN FRUZE DE DAFIN SI CEALALTA PARTE DIN ARDEII TAIATI FELIUTE SUBTIRI.SE PUNE 1 CANA DE APA PESTE SI SE DA LA CUPTOR CIRCA 20 MIN. SE PRESARA PATRUNJEL VERDE DEASUPRA.POFTA BUNA! 
SALAU CU LEGUME