Get Adobe Flash player
 
 
meniu retete printeaza reteta
Distribuie
beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare   beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare

Sucitura cu mac si nuca

Cantitati pentru 8 portii  Timp de preparare: 45 minute
Mariana Loredana Manz, Timisoara, 11.10.2010
Ingrediente:
Ingrediente ptr aluat: - 600 gr faina - 1 cub drojdie - 1 pachet margarina - 3 galbenuse - 1 ou intreg -150 gr lapte Ingrediente pentru umplutura: -       200 gr nuca -       200 gr mac -       4 linguri zahar -       putin lapte
Preparare:
Toate ingredientele se amesteca pana se obtine un aluat. Aluatul se lasa la dospit si apoi se imparte in 4.  Pentru umplutura se foloseste 200 gr nuca si 200 gr mac care se fierb separat fiecare cu 4 linguri zahar si putin lapte.  Se intinde fiecare bucata de aluat, se pune umplutura si apoi se ruleaza. Suciturile se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Deasupra se ung cu galbenus de ou. Se dau la cuptor pentru 30 minute.
Sucitura cu mac si nuca