meniu retete printeaza reteta
Distribuie
Spuma de
ciocolata

numar portii reteta beko Cantitati pentru 6 portii
ceas beko
Timp de preparare: 15 minute
ceas beko
Timp de gatire: 10 minute
cantar beko

Ingrediente:

  • 200 g de ciocolata neagra
  • 400 g de frisca
  • 4 galbenusuri (pastrati albusurile)
  • 2,5 linguri de zahar tos

Preparare:
Sfaramati ciocolata in bucati mici si
folositi o lingura de lemn pentru a o
topi intr-un vas asezat deasupra unei cratite cu apa care fierbe la foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata, adaugati galbenusurile si zaharul si amestecati timp de 1-2 minute. Intr-un castron separat, bateti albusurile si frisca cu mixerul pana cand devin spumoase si apoi adaugati-le in amestecul de ciocolata. Umpleti fiecare cupa pentru servit cu spuma de ciocolata si lasati-o deoparte in frigider timp de cel putin o ora inainte de-a o servi.

 
sfaturi beko
Sfaturi practice
O puteti decora cu zahar candel sau fructe proaspete.
Spuma de ciocolata