Get Adobe Flash player
 
 
printeaza reteta internationala BEKO
Distribuie

Franta

Italia

Germania

Austria

Spania

Anglia

Rusia

Turcia

China
Vrei sa
experimentezi
destinatii de
vacanta inedite?
Invita-ti familia
si prietenii la o
calatorie culinara
prin 9 tari.
Austria

Supa-crema de usturoi

Cantitati pentru 4 portii  Timp de preparare: 30-40 de minute

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 750 ml de supa de
    legume
  • 250 g smantana
  • sare, piper
  • nucsoara
  • 1 lingura de suc de
    lamaie
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de oregano
  • crutoane

Preparare:
Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in unt pana devin aurii. Se adauga supa de legume, smantana si cele doua linguri de faina. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute.
     Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, se adauga zeama de lamaie.
     Se serveste fierbinte cu crutoane, cascaval ras si oregano.

Sfat practic: Puteti face crutoane din felii de bagheta stropite cu ulei, sare si usturoi pe care le coaceti pana se rumenesc.